تاريخ : جمعه 29 مرداد 1395برچسب:, | 20:50 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید



تاريخ : جمعه 29 مرداد 1395برچسب:, | 19:44 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:42 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:39 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران؛ برخي از نوشيدني ها باعث تقويت مغز مي شود. اين نوشيدني ها توليد خاص يک شرکت ويژه نيست بلکه نوشيدني هاي طبيعي است که مصرف آن براي سالم نگه داشتن مغز توصيه مي شود. از طرفي مصرف بعضي از نوشيدني ها نيز منع شده است. از جمله نوشيدني هاي الکلي که به کبد ضرر مي رساند و باعث کدر شدن مغز (Brain Fog) مي شود.

 

همچنين نوشيدني هاي شيرين براي قلب مضر است و به مرور زمان مشکلات عصبي ايجاد مي کند که روي حافظه و تمرکز تأثير مي گذارد. نوشيدني هاي حاوي مواد شيرين کننده و رنگ مصنوعي براي مغز سمي است و در نهايت روي قدرت شناخت افراد تأثير منفي مي گذارد. از طرفي اين مواد سرطان زا و جهش زاست.

 

براي تقويت حافظه انجام بازي هاي فکري و مصرف اين نوشيدني ها توصيه مي شود:

 

* آب انار:

اين ميوه سرشار از آنتي اکسيدان هاي منحصر به فرد است که علاوه بر بهبود حافظه، قدرت شناختي فرد را نيز افزايش مي دهد. نوشيدن روزي يک ليوان آب انار مفيد است.

 

* چاي:

چاي سياه يا سبز، در تقويت عملکرد مغز موثر است. «EGCG» موجود در چاي سبز علاوه بر تقويت حافظه باعث افزايش روند توليد سلول هاي مغز نيز مي شود. چاي سرشار از آنتي اکسيدان است.

 

* شکلات تلخ:

فلاوانوئيد کاکائو، ديواره رگ هاي خون را شل مي کند و در کاهش فشارخون نقش دارد. اين امر باعث مي شود اثر تخريبي کمتري روي مغز ايجاد شود. مصرف يک فنجان شکلات داغ مي تواند خطر بروز سکته را کاهش دهد.

 

* چاي دارچين و زردچوبه:

دارچين حاوي ۲نوع ترکيب پروآنتوسيانين و سينامالدئيد است که ميزان پروتئين هاي T در مغز را کاهش مي دهد. پروتئين هاي T رسوب مغزي ايجاد مي کند که در بيماري اختلال حافظه نقش دارد. زردچوبه به علت داشتن ماده فعال به نام کورکومين مانع از پيشرفت اين اختلال مي شود. براي کسب نتيجه مطلوب مقدار کمي روغن زيتون نيز به اين نوشيدني اضافه کنيد. روغن زيتون حاوي ترکيبي است که از ابتلا به آلزايمر پيشگيري مي کند.

 

* آب معمولي:

علاوه بر اين که ۷۰درصد بدن انسان را آب تشکيل مي دهد، براي دفع سموم و حفظ شادابي پوست، بدن نياز به آب دارد. به همين دليل است زماني که بدنتان دچار کمبود آب مي شود، نمي توانيد درست فکر کنيد و دچار سردرد مي شويد.

 

* آب سيب، هويج و چغندر قرمز:

نوشيدني مخلوط اين ۳ماده، سرشار از آنتي اکسيدان، ويتامين ها و موادمعدني است. چغندر، ميزان توليد اکسيدنيتريک را در مغز افزايش مي دهد و گردش خون را بهبود مي بخشد. هويج حاوي بتاکاروتن است که نه فقط براي چشم مفيد است بلکه از استحاله مغز نيز جلوگيري مي کند. سيب از بروز بيماري استحاله عصب از جمله آلزايمر پيشگيري مي کند.

 

* شير نارگيل:

تمامي مواد موجود در نارگيل براي بدن به ويژه مغز مفيد است. اختلال حافظه را مي توان با مصرف اين نوشيدني به تأخير انداخت. اين نوشيدني علاوه بر ايجاد تعادل الکتروليت ها، ويتامين ها و موادمعدني، روند خون رساني به مغز را بهبود مي دهد.

منبع خراسان



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:38 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:26 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید

خبرگزاری میزان: سردرد، سرگیجه و ایجاد منگی در افراد از عوارض «وای فای» بر روی سیستم مغز است اما امواج وای فای همه جا پخشند و فرار از آن ممکن نیست.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، قدس آنلاین نوشت: پیشرفت تکنولوژی در زندگی امروزی در جریان است و ما قادر به متوقف کردن آن نیستیم. ولی بدانیم که اشعه حاصل از خودروها، مایکرووها، تلفن‌های همراه، آی‌پدها و حتی مخلوط‌کن‌های چندسرعته آشپزخانه‌ها، همه و همه، میلیاردها موج رادیواکتیو دامنه‌‌دار را روانه فضای پیرامونی ما می‌کنند و این تصور پیش می آید که همه اختراعات و موفقیت‌ها ی ما در حال نابودی موجودیت انسان‌ها هستند و به آرامی حیات ما را می‌جوند و مصرف می‌کنند. مثل وای فای این امواج نوظهور که به دلیل ارتباط مستقیم با سرطان مغز میتواند خطر مرگ را برای افراد به همراه داشته باشد. چنانکه در سال 2011 آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) امواج WiFi را در گروه عوامل ‌«احتمالا» سرطان‌زا برای انسان طبقه بندی کرد.

ولی ما در گیر اینترنت پرسرعت و تلفن همراه و وای فای شده ایم چرا که اینترنت پر سرعت و بدون سیم به راحتی ما را به دنیای مجازی بزرگی متصل می‌کند تا با افراد مختلف در ارتباط باشیم و اطلاعات مورد نیازمان را راحت‌تر و بدون نیاز به کابل و سیم دریافت کنیم. اما در مورد سلامت این اینترنت‌ها حرف و حدیث‌هایی وجود دارد.

از سال 2007 که تکنولوژی وای‌فای برای اولین بار به دنیای مجازی معرفی شد محققان هم بیکار ننشسته‌اند و تحقیقات مختلفی در خصوص تاثیر آن بر انسان انجام داده‌اند. طبق این تحقیقات سردرد، خستگی، اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد مغز و حافظه، استرس و حتی افسردگی با وای فای و اشعه‌های آن مرتبط است و درد آور ترین بخش آن تاثیرات منفی آن بر کودکان است. چرا که بر اساس تحقیقات پژوهشگران استرالیایی این اشعه‌ها سنتز پروتئین‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بدین ترتیب در فرآیند رشد مشکلاتی به‌وجود می‌آورد. در نتیجه ممکن است کودکان و نوجوان در سنین رشد پیشرفت قابل توجهی نداشته باشند و نسبت به سایر همسن و سالان‌شان کوتاه‌تر بمانند. علاوه بر این تحقیقات پژوهشگران نشان می‌دهد کودکانی که در معرض اشعه‌های وای فای قرار دارند نسبت به سایرین تمرکز کمتری داشته و مغزشان عملکرد پایین‌تری دارد. دلیلش این است که وای فای، فعالیت‌های مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

از این رو خطر WiFi برای کودکان را تنها باید با خاموش کردن دستگاه های منتشر کننده سیگنال و دور کردن آنها از کودکان و همچنین آموزش خطرات آن برای کودکان‌ به حداقل رساند.

دکتر مهیار متخصص مغز و اعصاب، نیز در گفتگو با ایسنا در مورد تاثیر وای فای بر مغز انسان می گوید: در استفاده از تلفن همراه جهت مکالمه به جای استفاده از گوشی تلفن از هندزفری استفاده کنید.

وی معتقد است هر چه امواج مکانیزم موبایل از مغز دورتر باشد، ضرر آن کمتر خواهد بود.ی سردرد، سرگیجه و ایجاد منگی در افراد را از عوارض «وای فای» بر روی سیستم مغز دانست.

وی گفت: با این وجود ضرر امواج موبایل بر روی سیستم عصبی بیشتر از امواج سیستم وای فای است، چرا که در این دستگاه کانون تولید موج بیشتر است.

از سوی دیگر،این روزها همه ما با شبکه‌های اینترنت‌های مختلف محاصره می‌شویم و از محیط‌های کاری گرفته تا سایر فضاهای عمومی و حتی خانه و اتاق شخصی‌مان، از این خطرها در امان نیستیم. به همین دلیل دوری از اشعه‌هایی که در مورد خطرات‌شان حرف وحدیث‌هایی وجود دارد، دشوار به نظر می‌رسد.

یکی از ساده‌ترین روش‌های کاهش خطرات این است که لپ‌تاپ، موبایل و تبلت‌ها را در نزدیکی بدن‌ نگه نداریم و بعد از اینکه کارمان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیریم. اگر از این دستگاه‌ها استفاده نمی‌کنیم لزومی ندارد که از صبح تا شب در اطراف‌مان روشن باشند. پس به سرعت آنها را خاموش کنیم تا ضمن استفاده از تکنولوژی، سلامتی‌مان به خطر نیفتد.

ولی واقعیت این است که امواج WiFi وقتی پخش شوند در همه جا هستند. حتی اگر در زمان شب مودم خود را خاموش کنید، باز هم تحت تأثیر امواج WiFi که از خانه همسایه می آید هستید. پس هیچ چیز نمی تواند جلوی نفوذ 100 درصدی وای فای را بگیرد.

منبع:قدس آنلاین



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:25 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:15 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید

به گزارش مهر، دکتر منصوره تقاء با اشاره به برگزاری بیستمین کنگره سالانه نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از تاریخ دهم تا سیزدهم اردیبهشت ماه امسال در محل هتل المپیک تهران، در معرفی شایعترین بیماریهای مغز و اعصاب گفت: اختلالات عروقی یا همان سکته‌های مغزی شایع‌ترین بیماری مغز و اعصاب هستند.وی ادامه داد: سکته‌های مغزی بیشتر در افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای نظیر فشار، قند و چربی خون بالا دارند و یا مبتلا به بیماری قلبی هستند، شیوع دارد.
 
تقاء تصریح کرد: البته ام‌اس شایعترین بیماری مغز و اعصاب در سنین جوانی است و حدود 60 هزار مبتلا در کشور داریم.عضو هیئت مدیره انجمن علمی مغز و اعصاب ایران همچنین به شیوع بالای صرع در جامعه اشاره کرد و گفت: به طور میانگین در دنیا از هر 100 نفر یکی مبتلا به صرع است.دبیر بیستمین کنگره سالانه نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران درباره جایگاه ایران در تشخیص و درمان بیماریهای مغز و اعصاب تاکید کرد: ایران در بین کشورهای منطقه جزو چند کشور اول هم در تشخیص و هم درمان بیماریهای مغز و اعصاب است.
 
وی افزود: در ارتباط با کشورهای توسعه یافته نیز از نظر علم و دانش پزشکان، درجه بسیار خوبی داریم. اما از نظر کارهای آزمایشگاهی به خصوص در قسمت نوروژنتیک هنوز خیلی توانمند نیستیم. البته نباید ناگفته بماند که پیشرفتهای خوبی طی چند سال اخیر در حوزه نوروژنتیک حاصل شده است. این متخصص بیماریهای مغز و اعصاب همچنین با اشاره به اینکه بیماریهای دارای زمینه ارثی که تعداد زیادی از آنها در گروه اختلالات متابولیک قرار می گیرند، جای پیشرفت فراوانی دارند گفت: در این زمینه متخصصان زیادی نداریم و لازم است تحقیقات بیشتری در این حیطه انجام شود.

بیستمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از 10 تا 13 اردیبهشت 92 و با حضور متخصصان نورولوژی از سراسر کشور در هتل المپیک تهران برگزار می شود.



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:14 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید



تاريخ : یک شنبه 17 مرداد 1395برچسب:, | 13:7 | نويسنده : samaneh | نظر بدهید